Общи > Честито и добре дошли!

Благодарност

(1/2) > >>

rozablue:
Благодаря на dodo2 -за неговата интелигентност, да държи летвата винаги високо; на Filip - за перфекното чувство за хумор, никога не приема нещата лично; на Муза - за нейната обгръщаща всички топлота, на regata- винаги свежа, на милата  elissa, на Scyther-за неговата удивителна чувствителност; на дарки, който е като бутилка шампанско винаги- да не пропусна вдъхновяващия всички блондинки,включително и тези по душа  :), ОунърБГ  - с други може би не можах да се сближа толкова: беше ми приятно във вашата компания.


Разбира се - и на фло, който ми показа,че губя твърде много време в Интернет и трябва да се занимавам с други неща.

Желая Ви здраве и късмет! :) *drink1* *flower1**heart*

Ваша: rozablue    :)  :)

mindless™:
С риск да си навлека известно количество неодобрение, не мога да не кажа какво мисля в случая.

След като вчера пробуди интереса ми към твоята особа rozablue, сега с това определено ме накара да те анализирам малко повече. Има някой неща, които ми се струват странни да не използвам по-силна дума.

Около 90% от активноста ти в този форум е концентрирана в последните 3 месеца, а над 90% от всичките ти мнения са видеоклипове, линкове или цитати тип "копи-пейст". Много ме изненада рязката ти реакция към една съвсем нормална реплика на Фло, което беше малко в разрез с имиджа, който се опитваш да си създадеш, но сега ми се изясняват нещата.

От чисто любопитство, колко често ти се вързват на схемата? Защото определено в този случай не си уцелила форума, но имам усещането, че успеваемоста ти не е малка.

P.S. Съжалявам, но не мога да ти тълкувам по друг начин поведението. В момента, в който разбра, че няма да мине номера тук и се фръцваш мелодраматично :)

nachev:

--- Цитат на: rozablue в 31 Януари, 2012, 23:51:09 ---Желая Ви здраве и късмет! :) *drink1* *flower1**heart*

--- Край на цитат ---
rozablue,
Има всевъзможни причини за да изпита човек дискомфорт. И форумите, включително и този, не правят изключение.
Онзи другият (истинският) свят, обаче, не е по-добър от този.
Вземи си малко отпуск и ако един един ден решиш, че отново имаш желание да се "видим",  кликаш. Съвсем просто е!
На мен самият ми се е случвало неведнъж и съм отсъствал по над половин година.
Няма как групата да те спре. Иначе би могло да се смигне на Додо и той да заключи стаята, Скитъра и Филип ще увиснат на ръцете ти и ще дърпат здраво, а пък някоя от дамите и сълза ще пророни. Тук е друго, обаче. Ама то това му е хубавото.

Точно в този период на годината е особено трудно и е редно да проявим разбиране и подкрепа.

Като грейне слънцето, взимаш букет цветя, една бутилчица и пристигай да се веселим.

Muza:


Розичка,
Благодаря за хубавите думи! :)
Разбирам, че се чувстваш огорчена, но уверявам те, че няма защо. Фло го познавам от стария форум и за него бих казала, че е открит и честен в отношенията си. Мисля, че в момента, просто гледаш на случилото се, а то нищо не се е случило, в увеличителен мащаб.

Вчера, бях тръгнала да доразвивам "идеята" на mindless, в шеговит дух, но не го довърших. Беше нещо от рода, че в бизнеса трябват хора за черна работа и аз съм готова да ви помогна, като събирам парите.  *rofl*
Сега, не знам, ако го бях написала, дали щеше да се размие създаденото настроение или щеше да го задълбочи още повече. :)

Всеки решава в даден момент, да се откъсне поне за малко, от някой форум, поради ред причини. Не е хубаво така, да бъде с горчилка. Не знам как го усещаш форума, но за мен е приятно местенце, където човек би могъл да се отпусне, а не да се натоварва, дори и от негативите в реалността. Мисли, изказани по човешки, свеж хумор, музика... Защо ти е, с лека ръка да зачеркваш?
Не съм ти казвала, но любимият ми цвят е синият ... :)
За къде сме без розичка?  *girl*

 *flower1* *flower1* *flower1*

Фло:
тррррррррррррррррррррррррр,трррррррррррррр/ интродукция от тъпана на глашатая/!Съъъъоообщение!
Съобщавам на многоуважаемата колегия,че лично ,на лични съм се извинил на  колежката rozablue,за вероятното неудобство, евентуално причинено от мен ,изпитвайки вътрешен дискомфорт като ,че ли съм настъпил пътник в препълен автобус по невнимание. Знаете,че не е нарочно!
Весел празник на всички  и весел предпразник за други *drink1*!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия