1-2 е ОК, ама ако е само с такива (100%) тогава не е ОК. Това много рядко се случва тук, точно затова има 1 изтрито мнение на година.
Затова и никой не е трил goro и imotko, въпреки явните им провокации - хитри са, казват нещо и вмъкват по някоя "паста" измежду другото. Мненията им са изключително подходящи за трениране на нервите - убий провокатора с мълчание (не с псувни). imotko очевидно го прави за бъзик, но goro напоследък има отчаяна нужда да му се обръща внимание. Всеки си има периоди разни. Щом даже се разрева за плюсовете и минусите, положението е зле
Додо,
чудех се дали да отговарям на този ти пост и за да отговарям,
вероятно все още имам надежди за форума.
Пет пари не давам за моите лични +-. Засегнах темата в един момент в който смятах, че е време да се оттегля и защото е един от елементите, дето прави от форума додорница, давайки предимство на зловонието да расте, по-анонимно от самите никове.
Забележи, за разлика от Асен, а и други аз винаги съм смятал, че трябва да има модерация. Но
първото нещо, което трябва да се направи е да се осигури защита от произволна модерация.
Снощи Скитъра предяви своите модераторски права.
Не му се разсърдих. Въпреки, че модераторските му права бяха упражнени в мой ущърб - веднага след ЛАЙНОТО - без да имам възможност да му отговоря на същото място. Повтарям, лайно, което ако ме срещне няма да смее да си каже и името.
Защо го наричам лайно?
Без нито веднъж да съм го коментирал или беседвал с него - първото му участие в темата за Гърция беше една псувня отправена към мен. Още стои. Пропуснахте модераторстването - изтрихте само последното.Това лайно аргументира своето невежество с патриотизъм и ми отправя обвинения нелепи като ей това.
1. Дебелата Меркел .... бля-бля-бля
2. Обаче гърците са маркови - бля-бля-бля ....
3. Щом гърците са маркови - българите сте тъпи - бля-бля-бля ....
4. Прас Аристотел/линч-е на гръцка песен.
Както виждаш, логиката на това лайно е, че щом хваля гърците, значи - обиждам българите! Но... има един факт -
в постовете андрешкови няма и един ред срещу българския народ. Това по-горе са изводи на комплексираната му тиква.
Освен, че нямам навика да плюя срещу себе си, обобщения от този род са ми неприсъщи и дори, когато съм писал за немците, поне няколко пъти съм правил изричната уговорка, че пиша за днешната немска политика. Разбира се - писал съм и за немския характер - така както се е проявявал през вековете. Факти. Не съм си измислял история.
Комплексите обаче не оставят лайното нито за миг. Да хвалиш гърците (а аз не само съм ги хвалил) било обида за българина... Патриот бил демек, а не първосигнална кратуна от пещерата!
Но и това не е проблема.
Лайното почва да пише наукообразни глупости в материя, в която е пълен профан! Та... с него няма провокации. Има смях и ирония и разбира се факти, за да бъдат поставени налудничавите му теории където им е мястото... Защо? Защото наукообразието заблуждава и ако не бъде поставяно на мястото му,
какъв е смисъла на този форум - да повтаря казионните медии ли, или да е трибуна на глупаци?Прав си, че обичам да провокирам!
Най-много съм провокирал тебе, напоследък барбарон. Но провокирам само умни хора,
никога без повод и не си спомням да съм обиждал някого директно. (Най грубо се получи към Булкан - голямо изкушение е за мен играта с думите!)
За тебе.
Определено те провокирам относно философско-житейските ти позиции. Как ще го приемеш е твой проблем, не мой, независимо от моите симпатии.
Относно форума обаче - никаква провокация няма. Казвал съм ти го и пак го казвам -
директно. Смятам, че освен заслугите ти по поддържането на форума имаш и най-голямата заслуга за непорастването му и неинституциализирането му. Накратко... за превръщането му в додорница. Това ли е била целта?
Сега... в една додорница опитах, явно не особено успешно, да бъда полезен с малкото, което зная за Гърция. За другите неща зная още по-малко и мурджовците са повече от достатъчни.
Надявам се, не съм те обидил.
Нищо лично няма в моите постове. Дори към пастите.
Доскуча ми от мене си.
Време е за следобедната ми гръцка дрямка.