Собственик 31,
Твоите "кротки дискутирания" са известни на всеки, така че няма нужда да ме убеждаваш. Като ще вадиш - вади, ма не ми вади от 1000 кладенеца вода, защото и аз мога да анализирам. Голямата част от хората, които предпочетоха да избягат от онзи форум беше простотията и цензурата. Черешката на тортата беше ти. Нещо, което няма да го кажат повечето, но го мислят. Хайде, това не мога да го докажа, но мога та потвърдя, че го мисля. Освен това, като ще вадиш кирливи ризи, и аз ще извадя една. Imotko - Твърде хард-ъпър, който обаче спори без да обижда. Еваларка му правя!
Като си се чувствал онеправдан и засегнат от нечий коментар, защо не си сигнализирал нито един път? Поне един, че лисата на модераторско становище да изтъкнеш като "двоен стандарт" сега? Вместо това си отвърнал с обиди и ругатни, което наричаш "аргументиран спор". Казах ти, като ще вадиш факти - вади, но не ми вменявай чужди грехове. Аз отговорност за други потребители не нося. От самото начало на този форум защитавах идеята да има инакомислещи, за да се заформи спор, който да доведе до дискусия, която от своя страна да спомогне на четящите да достигнат до истината. И сега още вярвам, че това е правилната позиция. Но нека да сме наясно, обидите и простотиите не се вписват в който и да е "аргументиран" спор.
Искам и да сме наясно и по следното:
1. Не храня лоши чувства към теб.
2. Притежаваш качества, които ценя и са ценени от мнозина тук.
3. Мисля, че форумът ще загуби от твоето отсъствие.
4. Ако овладееш емоциите си и промениш изразните си средства, би могъл да си чудесен събеседник.
Поздрави!