Общи > Честито и добре дошли!

Съчинение на правилата

<< < (2/16) > >>

zlostyr:

--- Цитат на: goro в 14 Май, 2010, 08:27:47 ---Една бележка.
Виждам, че вече има предложения за комерсализиране и на този форум и понеже има достатъчно такива, по добре е това да не става.

--- Край на цитат ---

+1

Опре ли се до пари рано или късно нещата ще станат като в имоти.нет по един или друг начин. Може и с обратен знак (т.е. например толериране на Пундювско поведение от страна на "сривльовците").

Muza:
Абсолютно подкрепям предложенията до тук. Наистина не трябва да има цензура. Дори, понякога един спам, в стил "хумор сатира и забава" е много по-полезен в нагорещени моменти, от колкото триене. Дава много по-добри резултати. Заложено е във всеки човек, да иска да има положителни емоции. :)

dodo2:
Сега е така - има една папка Trash и всичко отива там, но се вижда само от администраторите, може да я направя публична :)

pmp:
 Пробвах да пиша ЛС на косача, но нещо май не се получава , нямам отговор и до сега. Та ако има идеи за популяризиране на сайта, мога да уредя безплатен банер или линкове през vicove.com/може да видите колкоуникални има на ден/. Единственно е нужно някой да направи читав банер. Та така... *drink5* Ако мога да бъда с нещо друго полезен ...казвайте

dodo2:
То само аз съм админ май сега..

Dimiter. пък направи иконка, която седи горе в address bar-а може да помогне и с банер :)   *drink10*

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия