Собственик 31, радвам се, че се появи да кажеш на всеослушание, че искаш да напускаш. Нещо, за което съм информирал Додо2 от момента в който ми писа на лични, че желаеш да ти бъде изтрит акаунта. Съответните мерки не бяха предприети от Додо, поради неведоми за мен причини. Ето, че дойде моментът на истината, както и предполагах, че ще стане. Махнах ти наложеното от мен наказание, за да можеш да си кажеш. Ето, вече започна да си казваш.
Та какво казваше? Само да се разровиш и ще извадиш десетки примери за двойни стандарти? Ами хайде, какво чакаш!? Ти това ли наричаш спорене с аргументи? Да залееш противника с една кофа помия, твърдейки, че спориш с аргументи? Дай да ги видим аргументите ти! Не ме карай да бъркам и да ти вадя цветущите изразни средства, защото от сега ме е гнус. Не можеш да ме обвиняваш за това, че съм изтрил твои постове без причина. Нито за това, че си получил наказания без причина. Не само, че причина имаше, но и предварително беше предупреден, че няма да се толерира такъв език и ще се модерира.
Казусите с Поли и Горо не са идентични. Техни мнения не съм трил (с изключение на тези на Поли, за които тя самата помоли, след като беше решила да напусне). Причините им за напускане не са ми известни, но едва ли аз стоя зад тях.
Просташките и обидните ти изцепки няма да се толерират, поне докато аз имам правата да те озаптявам! Това трябва да ти е станало ясно. Мненията ти, които не съдържат обидни квалификации не съм ги трил и уважавам правото ти на мнение. Това също трябва да ти е станало ясно.
И така, къде е двойния стандарт, че не разбрах?