Правилно. Оунъре, имам идея, която може да ти се стори странна, но отдавна я обмислям. Какво ще кажеш за раздел "Пазар на недвижими имоти", който да представлява порталче от рода на imot.bg?! Пуснах ли ти мухата вече?
Понеже поддържам контакт с няколко брокери и всичките реват на умряло, че сайтовете за имоти много ги "скубели" в разгара на нямането, та ми звънна една муха, че ако има такова порталче с !!!еФтинки!!! обяви, би могло да печели значително от оборот, рекламки и так далее. Имам други качествени идейки за това на какви условия трябва да отговаря едно такова порталче. Например за задължителни 3-4 снимки и скица на имота, чиста жилищна площ, цената на кв.м. да се образува от чистата площ, както е в цял свят, квадратури на всяка от стаите, задължително да се посочва състоянието на имота (БДС, до ключ, в строеж, обзаведен) и др., а не от типа "Продавам 3-ст 90м2, агенция "Стръв за шарани""...
В общи линии мисля, че си заслужава инвестицията в такова порталче. ЕФтинко и с правила за обявите. Така хем продавачите доволни, хем купувачите наясно... И вълка цял и агнето сито, дето се вика
Човек като тръгне да купува кола или телевизор, гледа една камара параметри, да не говорим за разбирачите и ценителите. А става дума за няколко стотин до няколко хиляди лева. В същото време съществуващите "портали" за НИ, дават информация за Бог да прости. Нали ме рабираш?