Добре че, вече нямам модераторски права, иначе пак трябваше да обяснявам, че нямам сестра.
Прави ми впечатление, когато някой даде някакво предложение, то не се разисква, а се напада. Приема се лично. Личното Аз е водещото. Без да се дадат някакви контра предложения. Така че, всички да са ок.
В имоти си бях изградила игнор. Прехвърлях постове, без да ги чета. Неудобството беше, че така изпусках нечий пост на участник, на когото държа. Много от написаните от мен постове, не ги пусках изобщо.
Тук, какво се получава. Чета всичко, но повечето са скандали и разправии и то, между все уважавани от мен хора. Т.е. моят игнор не върви.
Жоро,
Недей така! Не случайно написах, че, моите права свършват там, където започват правата на другите. Т.е. имам право да пиша навсякъде и както мисля, но не с цената на всичко. Например, да преча на други участници с безсмислен спам. Както и нямам никакви права да обиждам.
Пак ще се върна на твоята тема и на отцепената от нея "купон в Гърция". Аз не видях нищо лошо да се пуснат 2-3 клипа. Ти също. В същото време, обаче се оказа, че на други хора, това не им е приятно. Съвсем обосновано. Сега ще кажеш - е, ще изтърпят 2-3 клипа. Така е. Но, аз ако не си знам мярата? А, тези хора са много по-ценни с техните постове? В случая, разширяваш периметъра на моите права, а свиваш този, на техните.
Надявам се, че ще размислиш. Все пак, не е станало нещо кой знае какво. Просто трябва да се "седне" и да се разговаря.
Против триенето съм. Винаги съм била. За мен, и да останат постовете в темите (както Димитър. предложи), и да се местят - както се реши. Всеки начин си има своите минуси и плюсове.
Модератори трябва да има. Имам пълно доверие на Додо, Булкан, Скитър, Барба. Това, което го нямаше в имоти е комуникацията с админ/модераторите. Ако има някакъв проблем, тук те винаги са на линия. А, не както беше. Ние си пишем, питаме - що така? Няма обяснение.
От нас зависи, дали ще им създаваме работа. Т.е. можем сами да парираме троловете, стига да искаме.
Дайте да го караме по-ведро, какво ще кажете. Всичко се решава, стига да имаме воля за това.