Ами направете раздел или тема: Без модератори и готово.Там няма да се пипа от никой, а всеки ще си пише където иска. Нали това е демокрация.
да, защо не!!! и след 6 месеца хората ще са гласували с краката си, тоест с кликовете си къде е по-интересно.
до сега не съм чул един аргумент срещу моето предложение на обидните коментари да им се скрива съдържанието но да са си там с опцията да кликнеш на тях и да ги прочетеш - мисля че е много удачно и нямам проблем да си призная че не е ако някой ме убеди в това. Сори че го потретвам ама имам чуството че това решава доста препирни тука.
Тва да се трият окончателно или да се местят мнение според мене е просто най-тъпото ... това е пътя към приятната и леко скучна бърборилня, която е просто заместител за смал талк с повече претенции за интелектуалност
Май няма такава възможност. Преди търсех модул за +/- на пост (не на човек), така даже няма нужда от модератори, решения и оспорване - хората, които четат сами цъкат на (-) ако е тъпня и след еди колко си минуса съобщението става сгънато, който иска да го разгъва и чете. Ще потърся пак, но определено това е най-лесния вариант за поддръжка.
Ако няма готово, може да се напише, не е нещо сложно.
dodo2, това което ти предложи в началото също няма да е автоматизирано, а модератора решава кое съобщение да се премести и къде. Ами вместо модератора да мести просто да го сгъва и толкова. Тоест не е по-трудоемко от първоначалния ти вариант.
Аз не се занимавам с уеб приложения, но тук таме ми се налага да програмирам и все си мисля че не е толкова трудно да се следи кое мнение е получило негативните кликове - ми ако това е решението ще съберем пари и ще ти платим да го направиш защото ми е ясно че и ти трябва да бачкаш и тн. Мисля че за това ще се разберем без проблем.
Ако пък трябва да е бърз фикс можеш да го хванеш и през страницата която в момента е отворена, тоест когато дойде негативен клик гледаш коя страница е отворена и поразяваш всички мнения на този автор на тази страница - в този случай ако се стигне до сгъване то всичките мнения на един и същ човек на тази страница ще са поразени ама нали са само сгънати а не изтрити и могат да бъдат видяни ако си кликнеш на тях.
поздрави,