Цитат от Начев :
"Регата,
Добър материал. Поне до около 20-та минута е препоръчително да се види за припомняне. Кратко и стегнато акцентира на събития от последните 2 века и, да речем, че "обяснява" как се е стигнало (политически и икономически) до сегашното дередже.
Добра основа за размисъл е също и особено при условие, че сегашния световен ред не ни харесва, как и дали това може да се промени и в какви срокове е реалистично да се случи това.
Аз специално снощи констатирах, че около 25-та минута вече "неам нерви" и време и оставих по-нататъшно гледане за друг път. Прекалено задълбаха в конспирацията."
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Не знам как се прехвърля цитат от тема в тема и възможно ли е,затова го пускам така.
С много от вас се познаваме от години и вече ме знаете колко емоционална съм,дори и Регатчо някой път ме изтърпява трудно
,но не мога да се променя.
Променя ли се сигурно ще стана някоя скучна и гадна лелка и пак няма да ме харесвате,определено,че тогава и аз няма да се харесвам
От много години гледам кино във всичките му видове и навсякъде.Преди 10-15 год. задълбах яко в документалното кино,особено любими са ми филмите за "теория на конспирацията"
Едно разбрах,този тип филми не се гледат леко,защото начина им на правене е доста "обсебващ",всички искат да убедят публиката,че са прави единствено те и могат да извадят от 10 кладенеца вода за да убедят всички в правотата си.Въпреки всичко във всеки филм,дори и в откровенно "откачените" съм намирала невероятни "скъпоценни камъни".
При мен лошото е,че съм много "разхвърляна",нямам плей листи за музика,филми,абе голям ужас съм с подредбата в лаптопа ми и трудно ще ги намирам,дори за много не се сещам и къде съм ги гледала.Другото е,че мразя да гледам този тип филми без превод,винаги се съмнявам какво съм чула и се питам : - Ама този вярно ли каза това !? Леле,че щуротия и......току зарежа филма
Все пак ще се опитам да си припомня някой от филмите и ще ги пускам в тази тема.