Форум за финанси, право, счетоводство, политика и други науки > Политика

Въпрос.:срещу кого протестира председателят на парламента ?

(1/13) > >>

Фло:


Г-жа Цачева на протест в Банско.Е ли е България парламентарна република и срещу кого протестира председателя на парламента,когато олицетворява властта в страната и механизмите на нейното управление? Не е ли това най-циничната форма на демагогия?

dodo2:
”Срещнах се с членовете на Инициативния комитет и съм тук, за да подкрепя славата на Банско - европейска и световна, което е възможно, ако тези справедливи искания се изпълнят. Хареса ми логото на протеста ”Да отворим пътя към планината”.

Фло:
"Председателят на Народното събрание Цецка Цачева се включи в събота в протеста на банскалии с искане за втори кабинков лифт и нови писти в Пирин, съобщи пресцентърът на общината. Тя за кратко зае място и в блокадата на пътя към Банско, която се провежда за втори пореден ден от местните жители. На пътя излезе и депутатът от ГЕРБ, бивш кмет на Разлог, Любен Татарски."

Значи, включила се била в протеста ,даже заела място и в блокадата;) макар и за кратко.
Протеста не е ли срещу властта? Щото журналистите го определят на протест ,а не митинг в подкрепа на партията. Цачева да не би да дава заявка за българския Кромуел ,като борец за парламентарната власт, щото няма никаква и седи на президиума да дрънка звънчето само?

imotko:
E, а Татарския е даже председател май на регионалната комисия в същия тоя парламент, що и Цецка да не се включи. Малко време има до изборите, а две-три лифтчета си му трябват на Банско. И една водородна бомба му трябва също, та да ни отърве от цялата тая лакомия, селяния и простотия и от банските отровни механи тоже.

dodo2:
 *whiskey*

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия