marandi,
Би ли светнал нас неуките как точно dodo2 печели от този сайт?
Ама печели сега, а не в някакво хипотетично бъдеще, ако стане "това и това" и се направи "това и това".
Ърммм?
Имаш сайтове, където можеш да провериш каква оценка е достигнал определен сайт Х, ко решиш да го купиш/продадеш.
Додовият беше малко над 4000$ кат' го гледах преди няколко месеца.
За 1 година и 50 балами у сайта не е лошо кат' възвращаемост на вложено/продадено.
Друг е въпроса, че едва ли някой ще му ги даде тия стинки в момента, щот' не може да си развие проекта, както трябва.
Демек, в момента не представлява интерес за мИня този проект и не бих дал и 5$ за него.
П.П. Навлизате в капитализма и все по-често ще наблюдавате, че палиш бизнес Х, развиваш го - той става интересен , продаваш го някой батко и почваш друг. После и той се развива, продаваш го и т.н.
В Щатите е най-често срещано кат' практика. Батковците лениво се оглеждат за нещо интересно кат' излезе и го лепват.
Но тоя проект още не е такъв и нямам представа дали Додо има нужните качества да го "напарфюмира" и "сапуниса" за продан, както трябва.
Същото е и с никовете, но какво да кажеш на ник dodo2, който убедено ми скача и си вярва, че струвал, колкото ник marandi. Усмихваш се и и се изнизваш - явно си попаднал на луд насреща си. Ако си спомняш преди половин година Додича ме убеждаваше точно в това. Друг е въпроса, че marandi не се продава, а dodo2 изобщо някой не си е й помислил да го купи. Освен за 1 цент примерно, колкото да се хване счетоводно.
Поздрави!
П.П. Кат' им гледам, че "мечтите" и въображението на 2-3 души от този сайт им стигат само до как да оплюят Русото - едва ли ще е успешно начинанието.
Никога не е градивно и креативно кат' стратегия да мислиш по 24ч как да оплюеш някого. Коментират се винаги идеи и Русото е винаги отворено за всякакви предложения.
Да се коментират хора е меко казано "дребнавичко" и от т'ва стинки няма се изкарат. Нека си лаят. Сега Асен кат' ви наби майните и не пише - що не го плюете? Утре и Русото кат' пукне примерно, после кой ще е следващия да го плюете? Просто съм сигурен, че въпросните 2-3 ник-а ще си набележат "нов" таргет ник.
Ай, бъдете здрави! Па, тия дет' си лайкат, да си лайкат - не ми пречат