марандуньо, точно на сайтовете на investor да гледаш числа за посещения, показва колко си невеж в занаята
Сметни сумата на посещенията по статии и сравни с това което ти пише за "блога" общо и се изненадай. Отделно самите числа са верни като за рекламодатели. А този "блог" ако не беше там, а си беше направил сайт, щеше да имаш по 10 посещения на "статия", 1 - ти и 9 - разни роботи.
fimoti.com не е "проект", не е "мой" и няма цена, защото няма приходи, къде я гледаш тази цена, в някоя простотия на уеба ли? 
Този така наречен от теб проект има досега многократно повече уникални посещения от твоята тъпня. Твоя статия от преди месец е събрала 4480 "посещения", (като едно посещение в investor не е като едно истинско посещение), а през това време за месец т.нар. ПРОЕКТ има 29000 уникални и 280,000 посещения на различни страници. За два пъти по-малък период от оня "блог" тук има 6 милиона посещения. И както и друг път съм отбелязвал, нещо което важи за теб, го приписваш на другите - в случая теб май нещо те е яд.
От всички тук, май само ти се интересуваш от посещения, сякаш е много важно кой ти е прочел поредната простотия. Но то на някои руси, за да се чувстват значими, друго не им остава (дали им се смеят докато четат, е без значение). Този сайт тук е направен, хората които искат да си говорят, а колко го четат на мен лично ми е през ****, съмнявам се и на някой друг да му пука (аз от две години не бях поглеждал статистиката).
Ти си на всяка манджа непомпетентна мерудия, а се опитваш да го вменяваш за другите. Върви да строиш кораби и совалки.

Приемам ти критиката и това в черничкото, дет' ти болднах ще видиш, че разликата е около -20%, което все пак е нормално.
Влиза някой, абониран - поглежда, че няма нищо ново писано и си излиза, без да чете нещо, което вече е чел.
П.П. Уточнявам, че конкретния блог, който постоянно ти вади очите няма комерсиална цел. Чете се бутиково само от медии, а после и от политици, които светкавично ви променят политиката на страната.
Мога да ти давам примери до утре какви какви катаклизми предизвиквам в управлението на страната ви само през една моя статия кат' се появи. После го гледате по всички "новини" кат' БТВ-ту, ТВ7, БНТ и прочие.
Не парадирам с нищо и не ми е това целта. Стопирах ви влизането в Еврозоната, което щеше да е пагубно за България, може да видиш датите, когато подех кампанията, влязох ви малко и в пазара на монополистите и там се случиха катаклизми ( като при цените на лекарствата ви ).
Пиша нещата "иносказателно" и да се четат между редовете за всеки, който има завършен 4-ти клас поне.
Сега ви работя по макро-то на Държавата, после ще ви вляза и на микро ниво.
Не се имам за никакъв. Обикновен пИдераст съм, както би казал Барби. Толкова мога да ви помогна за момента. Някой ден, ако съм жив - ще ви помагам повече - просто за момента това ми е ресурса време/без пари, който мога да отделя на Обществото.
После влизат цели екипи от тесни специалисти и ви разработват написанато в ТВ формат или тип вестник. Не търся авторски права и пари от Българи никога няма да взема за анализите си.
Правя ви го безвъмездно като дълг към всички вас. Нямате все още топ-анализатори и това е проблем, защото не можете да оценявате как се смята риск-мениджъмънт и прочие "дреболии" по всеки проект.
П.П. Извинявам се, ако съм те засегнал с проекта. Просто "тъчем" в различни сегменти и никога съм нямал за цел да правя "масовка". По-скоро конкретния проект, който визираш е мега-тясно сегментиран за точно определена аудитория, която вече има ресурса ( който аз нямам ) да ви го "сапуниса" под формата на "новини", които да гледате/четете после.
Т'ва е идеята на проекта и засега работи безотказно.
Поздрави! И за Империята ( БГ )