А сега де. Капризи... телевизор... най ми е кеф да си пусна ВЕФ-а и да слушам Кидика. Ма имам една скоросмърница от Тати , кът си наджибуря устата и настръхвам кът варена кокошка у гюм. Начи ни ти трябват ,четки ,пасти и прочие глезотии. Пада сичкия парадонтит, зъбен камък , e-mail и други купешки думи ,дето не съ сещам , г-жа Муза ,ще ти ги обясни.
Как Започват Скандалите
Сяда жена ми до мен на дивана, докато аз превключвам каналите, и ме пита: “Какво има по телевизора?” Аз казвам: “Прах.”
И скандалът започна...
* * *
Докато с жена ми гледаме “Кой иска да стане милионер”, аз се обърнах към нея и я попитах: “Искаш ли да правим секс?” “Не”, казва тя. И тогава аз казах: “Това окончателен отговор ли е?” Тя даже не ме погледна и каза: “Да.” И аз казах: “Тогава ще се обадя на приятел.”
И скандалът започна...
* * *
Жена ми започна да подмята какво иска за подарък за предстоящата ни годишнина:
“Искам нещо лъскаво, което да вдига от 0 до 150 за 3 секунди.”
Купих й кантар за баня.
И така започна скандалът...
* * *
Като се прибрах снощи вкъщи, жена ми настояваше да я заведа на някое място, където е скъпо. Заведох я на бензиностанцията.
* * *
Отидох в Пенсионното да си подам документите за пенсия. Жената на гишето ми поиска личната карта, за да провери възрастта ми. Проверих всички джобове, няма я. Явно я бях забравил вкъщи. Казах на жената, че много съжалявам, но съм си забравил личната карта и ще дойда по-късно.
Жената каза: “Разкопчайте си ризата.” Разкопчах я, и се разкри побеляла къдрава гръд.
Тя каза: “Побелялата коса на Вашата гръд е достатъчно доказателство за мен.” И прие документите ми за пенсия.
Когато си отидох вкъщи, възбудено разказах на жена си какво ми се е случило в Пенсионното и тя каза:
“Трябваше да си събуеш панталоните. Щяха да ти дадат и инвалидност.”
И тогава започна скандалът...
* * *
Заведох жена си на ресторант. Сервитьорът, по някаква причина, взе първо моята поръчка.
“Донесете ми телешка пържола “а л’англе”, моля.”
Той каза: “А какво ще кажете за “лудата крава”?”
“Ами тя сама ще си поръча.”
И тогава скандалът започна...
* * *
Жена ми стоеше гола в спалнята, гледайки се в огледалото. Не беше доволна от това, което вижда, и ми казва:
“Чувствам се ужасно. Изглеждам дебела и грозна. Наистина имам нужда да ми направиш комплимент.”
Аз й казах: “Зрението ти е почти перфектно!”
* * *
Обсъждаме с жената къде да прекараме медения месец.
Тя:
- Скъпи, искам да ме заведеш някъде, където не съм стъпвала никога.
Заведох я в кухнята.
И скандалът започна...
* * *
След първата брачна нощ казвам на жена си:
- Скъпа, да ти призная нещо... Ти не си ми първата.
А тя:
...- Мили, и аз ще ти призная нещо... Не ти вярвам.
И скандалът започна...