И аз така мисля и не виждам защо за такава вода трябва въобще да се дават пари, даже да оставим настрани идеологическите причини че не искам да пълня джоба на хидроинжинера Доган. Този състав е характерен за обикновенната трапезна водица, каквато може да се налее под всяка 10-та бука в нашия балкан. Аз ходя и си наливам в планината, и със сигурност мога да кажа че тази вода която наливам свободно е в хиляди пъти по-хубава и трайна от някъва си там Горнобанска, Ком или там други. За мен Девин, като маркетинг и упаковака е добре, но само до там, не виждам кой знае кави качества в нея. А Горнобанската газирана (в зелените бутилки) направо мирише на промишлена вода, така мирише водата от чешмите в Санкт Петербург, там никой не я пия, само отчаяните бедяци се мъчат да я преваряват и да я пият с чай. Колкото пъти съм я опитвал все за това си спомням. Моето мнение няма значение - "На вкус и на цвет, товарищи нет!" Всеки да прави каквото му харесва ама на Доган пачки аз няма да правя, по тази причина не ходя в Макдоналдси и не пия Кока Кола, още повече че не ми харесва вкуса нито тъпите им кравешки хамбургери, нито кока колата.