Анкета

Световното свърши :) Искате ли да се смени заглавието на темата?

Не
1 (25%)
Да, имам предложение...
1 (25%)
Да, каквото и да изберете, аз го приемам
2 (50%)
Все ми е едно - футболът не ме интересува
0 (0%)
Абе ква е тая демокрация, бе :)
0 (0%)

Общ брой гласове: 4

Гласуването приключено: 18 Юли, 2010, 21:50:16

Автор Тема: Кой ще спечели Световното?  (Прочетена 21420 пъти)

чи-чов-ци

• Hero Member
  • Публикации: 540
  • Респект: +369
    • Профил
Re: Кой ще спечели Световното?
« Отговор #45 -: 05 Юли, 2010, 10:03:28 »
0
 И моята прогноза Аржентина-Холандия отиде на кино. Но фаворитът ми Холандия засега продължава.
 Дължа извинение на Jim за категоричното си, но грешно мнение, че Испания и Холандия се засичат на полуфинал.  *drink5*

Jim

• Sr. Member
  • Публикации: 449
  • Респект: +29
    • Профил
« Отговор #46 -: 06 Юли, 2010, 18:44:31 »
0
Точно така е. Моята прогноза е за финал Аржентина-Холандия или Аржентина-Испания. Малко смело, защото аржентинците трябва да отстранят Германия, а холандците - Бразилия. Но ми се ще да гледам финал Аржентина-Холандия, в който холандците да вземат реванш за 1978г.
.....Кройф, Бари Хулсхоф, Джони Реп, Ари Хаан,  Неескенс, Крол едно време показваха един футбол, който ни караше да имаме странно усещане за досег с нещо извънредно.
Не по-малко съм се вълнувал от неземното и мощно понасяне на Марио Кемпес.....
Имам смътен спомен от финала 78г. и Кемпес. По ясен ми е спомена от полуфинала Холандия - Италия. След гола на италианците холандците натиснаха, но уви - пълно катеначо. Все пак изпробваха и далечни удари -един удар от 20+ метра на Хаан и един 30 метров на Брандс обърнаха резултата.
Не е лошо да се повтори и финала от 74г. Но съм за испанците - прогнозата ми е че и те и холандците ще бият с по 2:0. А на финала - един гол в повече за испанците, примерно 2:1.
Давайте и конкретни прогнози за резултатите...

gogolcho

• Hero Member
  • Публикации: 1453
  • Респект: +131
    • Профил
« Отговор #47 -: 07 Юли, 2010, 09:05:41 »
0
Южна Америка вече няма представител. От 4 отбора на четвъртфиналите, на финал няма да имат нито един. :)

Собственик 31

• Hero Member
  • Публикации: 869
  • Респект: -655
    • Профил
« Отговор #48 -: 07 Юли, 2010, 19:53:35 »
0
Така е защото южноамериканския футбол се развива. Кокаиномана  Диего обаче пропусна да каже, че той се развива в добрата стара Европа. ;)
Все повече се замислям дали няма да има реванш за 1974г. Тогава по убедително представящата се Холандия загуби финала от Бундестима. Сега може да е обратното- по убедително представящата се Германия да загуби, но на финала. Тогава ще се сбъдне още един реванш за който се говори- реванша на днешния полуфинал над Испания от финала за Европейското.
Най-ще се кефя да спечелят титлата нискоземците. Най-логично е да прегърне титлата Германия.
И Испания да спечели ще се радвам, защото такова силно първенство като испанското за първи път ще легитимира държавата си като световен първенец. Да не забравяме как на мондиал-86 в Мексико испанците вкараха гол на Бразилия, който не беше зачетен, абсолютно идентичен като сегашния незачетен гол на англичаните. *beer*
Истински разцвет на величествен римски курорт и град, Пауталия получава при императорите Улпий Траян  /97-117/ и Марк Аврелий  /161-180/, поради което в тяхна чест е наричана Улпия Пауталия и Пауталия Аврелиева.

Jim

• Sr. Member
    • Профил
« Отговор #49 -: 07 Юли, 2010, 23:35:30 »
0
Е нещата се поизясняват. Додо може и да е най-умният в този форум, ама аз най-много разбирам от футбол *beer*
Пък ако оня пед..аст Педро беше подал на Торес в края на мача, щях да позная и точния резултат.
Вместо само да констатирате, дайте някакви прогнози за финала и за мача за третото място (аз давам за този мач 3:0 за Германия).

Собственик 31

• Hero Member
    • Профил
« Отговор #50 -: 07 Юли, 2010, 23:55:01 »
0
Добре, давам прогноза за двата мача- 1:0 за Холандия спрямо Испания и 0:2 Уругуай-Германия.
Истински разцвет на величествен римски курорт и град, Пауталия получава при императорите Улпий Траян  /97-117/ и Марк Аврелий  /161-180/, поради което в тяхна чест е наричана Улпия Пауталия и Пауталия Аврелиева.

vfrz

• Full Member
  • Публикации: 150
  • Респект: +8
    • Профил
« Отговор #51 -: 08 Юли, 2010, 00:02:32 »
0
2:1 за Испания. Германците с Уругвай колкото искат да свършват, те не са интересни.  8)

dodo2

• Hero Member
  • Публикации: 3737
  • Респект: +310
    • Профил
« Отговор #52 -: 08 Юли, 2010, 04:43:50 »
0
Мен пък футболът хич не ме влече да го зяпам (от това световно един мач не съм гледал), ама покрай вашата тема сега ми стана интересно и направих следното:
- намерих първия сайт за залагания
- заложих 103 лева за победа на Холандия и 67 лева за победа на Германия.
Така ако не позная и двете губя 170 лева, ако позная само едното нищо не губя/печеля, а ако позная и двете печеля 410 лева (240 лева отгоре)

Обещавам тържестевно друг път да не залагам.

:D *drink5*

(Това го направих защото съм за Холандия испанците ме дразнят защото убиват зверски бикове)

vfrz

• Full Member
  • Публикации: 150
  • Респект: +8
    • Профил
« Отговор #53 -: 08 Юли, 2010, 08:37:03 »
0
Мен пък футболът хич не ме влече да го зяпам (от това световно един мач не съм гледал), ама покрай вашата тема сега ми стана интересно и направих следното:
- намерих първия сайт за залагания
- заложих 103 лева за победа на Холандия и 67 лева за победа на Германия.
Така ако не позная и двете губя 170 лева, ако позная само едното нищо не губя/печеля, а ако позная и двете печеля 410 лева (240 лева отгоре)

Трябвало е да намериш не един, а два сайта, където разминаванията в коефициентите за мачовете да са такива, че да си на печалба при всички положения. Иначе рискът е малко като да купуваш на зелено в момента ...даже май е по-малък :)

Собственик 31

• Hero Member
    • Профил
« Отговор #54 -: 10 Юли, 2010, 09:53:25 »
0
 Чичовец, ние с теб познахме поне единия финалист още в началото. Да ги подкрепим утре с малко джин-тоник, да подарим лалета  на половинките и да изпафкаме по една мериджейн. *drink7* 8)

==============================
Ето как влияе световното и на европейската икономика:
http://www.fimoti.com/index.php?action=post;msg=8917;topic=341.45
« Последна редакция: 10 Юли, 2010, 12:09:50 от Собственик 31 »

dodo2

• Hero Member
  • Публикации: 3737
  • Респект: +310
    • Профил
« Отговор #55 -: 10 Юли, 2010, 14:31:16 »
0
Ето какво ще стане с испанците

Jim

• Sr. Member
    • Профил
« Отговор #56 -: 10 Юли, 2010, 16:16:58 »
0
Отдавна дадох прогноза 2:1 за Испания. Като бях в Мадрид на екскурзия, бях един от хората, които не отидоха на корида, защото и на мен ми е неприятно да гледам как убиват животни. Но по отношение на футбола в отбора на Испания играят само испанци, докато дори и отбора на чистата арийска нация има много примеси. А французите вече два пъти на европейски квалификации ги посрещат с "добре дошли в Европа". Бил съм и в Холандия за 15-20 дена, чудесна страна, чудесни хора, но и техния футбол е с африкански примеси.
Преди време един черен (Етиопия, Кения?) световен/олимпийски шампион стана датчанин и Дания изведнъж започна да печели медали в дългите бягания. Някак си не изглеждаше добре...

чи-чов-ци

• Hero Member
  • Публикации: 540
  • Респект: +369
    • Профил
« Отговор #57 -: 10 Юли, 2010, 17:00:41 »
0
 Jim, ако кажеш например на Пуйол, че в "отбора на Испания играят само испанци", ще се разсърди много, сигурен съм.  :) А и не само той.
 Моята прогноза е 2:1 за Холандия. А иначе заедно с Аржентина това е тройката, на която симпатизирам на това световно, така че съм удовлетворен.
 Собственик, предложенията ти се приемат, но да добавим и малко музика, става ли?

Dans le Port d Amsterdam Jacques Brel english and french subtitles

Собственик 31

• Hero Member
    • Профил
« Отговор #58 -: 10 Юли, 2010, 20:00:34 »
0
Разбира се Чичовци. Един подходящ музикален откъс е може би този на холандската рок група "Стоичков"! :D
Stoichkov in Burgas, Bulgaria

"SOMETIMES WIN SOMETIMES LUN"-култова фраза :D *drink10*

Собственик 31

• Hero Member
    • Профил
« Отговор #59 -: 10 Юли, 2010, 20:19:08 »
0
Ето ви и една холандска готик метъл банда. Надявам се да ви хареса. Забелязал съм, че в рамките на Европа, на север и северозапад се слуша подобна музика и тя никога не излиза от мода.  В Испания са малко маняна , маняна.
...............................................................
Within Temptation - Memories