http://www.dnevnik.bg/pazari/2010/05/16/901596_korporativna_banka_veche_durji_48_ot_durjavnite_pari_v/
Корпоративна банка вече държи 48% от държавните пари в банките
Според теб това добре ли е или зле за вложителите в КТБ? След излизането на тази инфо, ще се изтеглят ли държавни пари от банката и ще бъде ли поставена тя под по-голям риск? Питам за лично мнение, разбира се...
Трудно предвидими са ходовете на премиера. Може да реши, че щом се е разбрало, че в КТБ има държавни пари - 400 млн. лв, това не трябва да продължава така и още утре да нареди да бъдат изтеглени. Може и да не реши. Според мен няма. Съдя по реакцията му като изкараха снимка на Делян Пеевски с Горанов как си лафят в едно заведение тет-а-тет. Ама пък може и да реши, че рейтинга може да пострада, та знам ли

Гледам общо депозитите в КТБ заедно с държавните пари са 1,9 млрд. Делът на държавните не е малък, ама дори да ги дръпнат всички, пак ще има 1,5 млрд депозити...
Та, според мен е прибързано да се теглят пари от там, едва ли ще има някакъв апокалипсис. Но това са си само мои разсъждения, не бих искал никой да се обвързва с тях. Може пък просто да вдигнат лихвите, за да привлекат още ресурс.