Дарки,
Това с дебилясването ми хареса ...

Но ... не си изгубил никакво чувство.

След като виждаш "простите" мъже, които не биха те следвали за никакви пари, ако беше загубил усещането ... Два паралелни свята, и обстоятелствата са те приближили до другия.
В такива моменти, за да се "измъкна", опростявам нещата (всеки луд с номерата си

) . Като едно натруфено математическо уравнение или система от уравнения. След опростяването им, се вижда и "решението".
По друг начин ... Опростявам цветовете до черно и бяло - затова, снощи акцентирах на черно-бялото. Тогава виждам, че светлината преди, водеща до бяло, е била само отражение. Фокусирам се върху светлата част и лека полека тя става все по-голяма и по-голяма, и осветява все повече и повече ... Това ми помага, почти да възвърна вътрешното си равновесие и след това отново "оцветявам".

В черно-бялото откривам особена красота. И всеки път различна. Много ми е странно ...
Едни познати - имат си хубав бизнес във Варна, в който съвсем не липсват мръсни удари под пояса. Преди години, купуват парцел в Тюленово. Увлечени в ежедневния ритъм (хора със замах и възможности), подготвят голям строеж. В последствие, съвсем не поради финансови причини, си строят къщЕ. Купили си лодка ... Последно, бяхме октомври, взели са си гълъби и ... Казва: с часове мога да ги гледам и това ми носи покой и стабилност.
Омагьосало ме е това Тюленово, много е красиво ...

Попаднах на тази статия. Никак не съм съгласна със заглавието - това не е "умора", съвсем обратното - такива хора са пълни с живот, оцветен по техен вкус, по техен начин.
http://webstage.bg/socialni-temi/1167-umorenite-ot-zhivota-hora-koito-zaryazvat-vsichko.htmlБреййй, че се разфилософствах ...

Я, малко шарено с балони ...

Да ви е Светло и Цветно на Душите!