Брей, гърците от Neoset ме изненадаха. Обади ми се някой от Солун, говорещ български и каза, че ще пратят до седмица мостри в офиса в България да разгледам и да ми направят оферта. А преди това им бях пратил имейл и говорих с офиса им тук.

Ако са си направили труда да намерят българскоговорящ за да те улеснят, това би било изненада, която е заслужава адмирации.
А иначе, все по-често се изненадваме от прояви на нормалност.
Пиша за друго.
Към момента на откриване на Баухаус имах повод и няколко пъти се разходих сериозно из него.
Имам ясен спомен, че съм виждал такъв материал, но ако помня правилно, той по-скоро беше предназначен за облицовка на външни хоризонтални пространства (тоест беше плътен), а не за фасади (с кухини).
Дали не греша все пак?
Знам, че правиш сериозни предварителни проучвания, но ако случайно това не е минало покрай теб, виж и какво предлагат там.
Питай Неосет и за плътния материал. Ще може да се ориентираш къде стоят ценово, а и като техническа спецификация.
Когато става дума за количества, в нашите строителни хипермаркети може да контактуваш директно съответния отговорен търговец и директно да поставиш въпроса за отстъпки. Според зависи, обаче.
Поздрави !