Форум за финанси, право, счетоводство, политика и други науки > Политика

СеРе Се

(1/4) > >>

gogolcho:
Докъде ще доведе заливането от всички посоки със СРСта ::)

Пайо:
"Слушкате ли деца?"   "Слушкаме, слушкаме, по 24 часа и си записваме.........."

dodo2:
До това, че май ще позная каквото казах преди 2 години - избори 3 в едно и ББ - президент. И после ще играе играта на Гоце 10 години.

gogolcho:
След този последния запис политическото бъдеще на ББ е поставено под въпрос. А за президент ще трябва да извади някой друг щото вече нито той, нито ЦЦ. Кристалина пък дори и да се навие да напусне поста на еврокомисар, не може да се кандидатира, защото не е живяла последните 5 години в БГ. Най-логичният му избор според мен е Николай Младенов, макар че едва ли ще му е най-удобен.

А предсрочни избори в настоящата ситуация, значи минаване през парламентарна криза (което няма как да се случи според мен) и служебно правителство на Първанов (което не ми се вижда по-добра алтернатива).

В една по-бяла държава при такъв запис, моментално правителството си отиваше.

dodo2:
До президенстките избори този точно запис ще е забравен, ББ е много напред по подкрепа от който и да е, а за избор са необходими 50%.

Освен ако дотогава не го разгромят тотално, а той по някаква причина реши да не отвърне на удара. Нищо чудно да отстрелят някой скоро, така че да се уталожат страстите. Защото тия СРС определено са изпускане на духа от бутилката. То е ясно че винаги бившите служби са управлявали, използвайки настоящите за инструмент, че СРС се използват само за изнудване ("ти сега с нас ли си или против нас") и това разтръбяване в пресата ми се струва последен отчаян ход на някой :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия