Ето й няколко мисли на известни хора за секса
Сексът е хубав два пъти годишно. След това вече е необходима любов." — Сари Табор
"Не знам нищо за секса, защото винаги съм била омъжена." — Сари Табор
"О, боже, дай ми целомъдрие, но ... все още не." - Свети Августин
"Толкова отдавна не съм правила секс, че дори забравих кой кого връзва..." - Джоан Ривърс
„Аз съм такъв добър любовник, защото много тренирам върху себе си.“ — Уди Алън
„Ако не бяха джебчиите, нямаше да имам сексуален живот.“ — Родни Дейнджърфийлд
„Безплатният секс развращава. Платеният — озлобява.“
„Благодарение на Сад, еротиката стана едно от направленията на философията на абсурда.“ — Албер Камю
„Бракът е това, което мъжът заплаща за секса. Сексът е това, което жената заплаща за брака.“
„В Америка сексът е мания, а в другите страни е факт.“ — Марлен Дитрих
„В чуждо легло винаги се спи по-лошо.“ — Колет
„Голяма част от жените знаят, че сексът е ефикасно средство срещу главоболие.“ — Ричард Уилбър
„Голямата разлика между платения секс и този без пари е, че платеният излиза по-евтино.“ — Брендън Френсис
„Жените имат нужда от причина, за да правят секс. Мъжете имат нужда от място, където да го правят.“ — Били Кристъл
"Загубата на девствеността, беше напредък в кариерата ми." - Мадона
„Има две категории хора. Едните правят секс, другите мислят за секс.“ — Роджър Удис
"Има много механични устройства, които увеличават сексуалната възбуда, особено при жените. Най-доброто между тях е Мерцедес-Бенц 380L convertible." - Пи Джей О'Рурк
„Любовта е отговорът,но докато го чакате, сексът повдига някои доста интересни въпроси.“ — Уди Алън
„Между любовта и секса има голяма разлика: сексът премахва чувството на неловкост, а любовта го поражда.“ — Уди Алън
"Мисля, че мъжете говорят с жените за да спят с тях, а жените спят с мъжете, за да могат да си говорят с тях." - Джей Мак Айнърни
„Мозъкът е вторият мой любим орган.“ — Уди Алън
"Моите съученици бяха готови да правят секс със всичко, което се движи, но аз никога не съм виждал причина да се ограничавам." - Емо Филипс
„Не прави секс, човеко! Това води до целувки, а скоро ще трябва и да си говорите…“ — Стив Мартин
„Нека сами си произвеждаме нещата, в това число и противозачатъчните средства. Нашите не са красиви, но са по-здрави и надеждни.“ — Оригинал: „Давайте свое делать, в том числе и противозачаточные средства. Наши не красивые, но более прочные и надежные.“ — Владимир Жириновски (Профиль, 97, 9)
„Никога не пропускай възможност да правиш секс или да се появиш по телевизията.“ — Гор Видал
„Нямам нищо против груповия секс, стига групата да се състои от двама души.“ — Антъни Куин
"Нямам нищо против секса – където му е мястото и когато му е времето." — Реймънд Чандлър /По-малката сестра/
„О, Боже! Я какво изобрети човечеството! То изобрети най-краткия и очарователен път към самоунищожението — виртуалния секс.“ — проф. Симеон Хаджикосев, във в. „Труд“
„По-добре никакъв секс, отколкото лош секс.“ — Джърмейн Гриър
"Приятелката ми винаги се смееше по време на секс, без значение какво четеше." - Стив Джобс
„Сексът вече не е същият, откакто на жените започна да им харесва.“ — Луис Гризард
„Сексът е божията шега с човешките същества.“ — Бети Дейвис
„Сексът е една от деветте причини за прераждането… Останалите осем не са важни.“ — Хенри Милър
„Сексът е като хубавата храна, колкото повече имаш, толкова повече искаш.“ — Гейл Грийн
„Сексът е най-забавното от всичко, което мога да върша, без да се смея.“ — Уди Алън
„Сексът се наследява — ако родителите ти са го нямали, шансовете ти да го имаш са оскъдни.“ — Джоузеф Фишер
„Щастлив съм, че не съм бисексуален. Нямаше да издържа да ми отказват и мъже, както го правят жените.“ — Бърнард Менинг
"Да правиш секс е като да играеш бридж. Ако нямаш добър партньор, трябва да разчиташ на добра ръка." - Уди Алън