Оунър, след техническите разяснения на Додо и очерталите се предпочитания към fimoti.com, единственият ти разумен ход е да се съгласиш на въпросния "един запис в DNS сървъра", за който Додо говори, и да му осигуриш необходимия достъп за това. Всеки друг ход би доказал меркантилност, за каквато колеги, които те познават, изразяват подозрения - надявам се неоснователни. Изборът е твой.
Камене, от самото начало единственно Додо има достъп до сайта.
През цялото време.
И до момента той е реалния собственик на сайта.
Мое решение което до момента се оказа правилно.
Просто се оказах удобен за виновен.
Разумните ходове не са свързани с даване на съвети между другото. Затова са и разумни.
А ако искаш да обсъждаме колеги, всеки средно интелигентен човек може да ми намери телефона и да звънннне ако има да казва нещо.
Отиде ми почивния ден да се обяснявам че нямам сестра.
Оунър, не целях да давам съвети - но си прав, че така прозвуча. Само за това - извинявай.
Не си прав, че те обсъждам - аз не те познавам. Нито имам да ти казвам нещо лично по телефона, за да го търся.
Въпросът, който поставих беше принципен. А липсата на ясен и категоричен отговор от теб започва да ми прилича на шикалкавене, което е за мен е достатъчно красноречиво.
Не е съвет, не е и желание да те засегна - просто разсъждавам. Нали за това са форумите