Асене ама OwnerBG не държи нищо че да дава. Даде ми достъп до хостинга, което е израз на голямо доверие (аз това не бих го направил ако ще някой да ми казва че е IT гуру). Той на практика нищо не е пипал, а сигурно и си няма представа какво съм му правил по хостинга. Положението със стария форум пък със сигурност не е нарочно - аз днес исках да влезна там за да си прочет едно съобщение с парола, а си бях забравил моята и там е направено да няма начин да си я пратиш по мейла, трябва да пишеш в техни форум на няккъв администратор и т.н., аз си написах скрипт, който да ми налучка паролата и така влезнах.
Проблемът идва от твоите нападки и много ясно, че го засягаш, а правиш и ситуацията да е ни така ни иначе

Така стана, че който каквото да направи, друг ще има дълго време да му го натяква и вероятно това ще е причината OwnerBG да не дойде с всички ни, което не е хубаво. Трябва да има плурализъм, но и толерантност, иначе ще се избием като първобитните хора

Така че за да е всичко ОК е редно да му се извиниш за нападките (все пак си груб), а той да приеме изивнението ти и да ти се извини и той като децата и да започнете да се търпите мъничко. Тогава вярвам може и да стане

, иначе твърдо не. Не знам някой губи ли печели ли или няма значение, ще видим.
Но наистина и двамата внасяте излишни емоции и фантазии (acen си представя Owner като някакъв зъл чичко с форум, а Owner си представя acen като разносвач на пици), ако ги забравите, ще видите другия в по-добра светлина.

Я кажете много ли ще е кофти на новото място да трябва всеки еднократно да си резетне паролата (да си генерира нова през сайта и да я получи на мейла, който е оставил) ? Че не мога да му открия къде му е проблема а започва да ми се доспива