Форум за имоти > Давам под наем / Наемам

Търся да наема !

(1/2) > >>

Пайо:
Трябват ми два апартамента или голяма къща за работници за два - три месеца в Пловдив близо до ЕГ  "Иван Вазов" :-\ . Help me!

elissa:
Колко може да е наемът на малък склад в София? Може и таван или мазе ...

vlado.b:
elissa, зависи от района в който търсиш.Добра идея е да се огледаш в партерите на панелните блокове.Задните входове обикновенно се дават под наем за суми от 60-100 лв.Като помещения не са малки,евентуално може да се наложи малък ремонт и смяна на вратата и това се отбива от наема.

elissa:

--- Цитат на: vlado.b в 28 Май, 2010, 14:54:02 ---elissa, зависи от района в който търсиш.Добра идея е да се огледаш в партерите на панелните блокове.Задните входове обикновенно се дават под наем за суми от 60-100 лв.Като помещения не са малки,евентуално може да се наложи малък ремонт и смяна на вратата и това се отбива от наема.

--- Край на цитат ---

Да, Владо добра идея, но трябва да уточня за какво ми трябва. Имам няколко бюра, шкафове за документи и др. подобни, които ще трябва да оставя някъде за около година. Най-добрият вариант е таван или сухо мазе, но пък имам и много книги и ме е страх мишоците да не похапнат с тях  :)

vlado.b:
elissa,не разбрах цената ли е висока или мислиш ,че мястото не става?В такива помещения съм виждал сървъри на интернет доставчици така,че влага и мишки не бива да те притесняват.А цената винаги може да се коментира.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия