За всичко останало > Строителство и ремонти

Blower door тест & Термографски анaлизи

<< < (2/2)

Фло:

--- Цитат на: hexagon в 26 Януари, 2012, 23:01:51 ---
Ето защо трябва - за да се провери колко въздух отива направо в атмосферата.
Наскоро попаднах на такава къща, където при 50 Pa налягане, третия етаж гълташе 8000м3
въздух от къщта на час (при положение, че отопляемия обем на 1 и 2 етажи е 1000м3).

--- Край на цитат ---

Летели ято коркодили.По едно едно време единия бръкнал под крилото и извадил барометър,погледнал го  и казал:-Брех,трети ден летиим! Другия и той бръкнал и извадил барометър,погледнал ,и казал:-Да-а-а- и все на север. Третия барометър извадил  Хексагона и допълнил:-Само 50 Pa и всичко отива на третия етаж *rofl*

Искам да кажа,че да живееш в крак с модерната наука или между краката и,си е направо наукосъобразен образ на жизъна *alcohol*

Muza:

*rofl*

Що бе, Фло, нали сега сме на тема бункери. Може да е от полза за възнесението.  *rofl*

Фло:

--- Цитат на: Muza в 26 Януари, 2012, 23:45:53 ---
 *rofl*

Що бе, Фло, нали сега сме на тема бункери. Може да е от полза за възнесението.  *rofl*

--- Край на цитат ---

Добре,да речем всеки снесен паскал ,пък дори и 50 паскала са в полза на възнесението.Не знам само,щото празно няма преди възнесението не е ли падението?!

koganev:
Аз Паскал го познавам, много свестно момче е... Имаше едно пежо, на което много лесно му се затваряха вратите, ама после не знам кво стана. Наполовина грък беше...

Мойта дограма е дървена, найсеслойна и прочие и няма мухъл никъде. Щото дишала... Аз нищо не чувам, ама щом казват. Обаче имам паяци... Колко кубика им трябват да ги пратя по дяволите? Спайдъри тъпички, крият се някъде и правят едни тънички мрежички и да ги питаш що ги правят, като нищо не фащат.

А кучето ми се е научило да си проси десерт - ето как. След ядене му давам едни работи да дъвче за зъбите. И то много ги харесва, направо се побърква от кеф. Като се наяде и започва да драска с лапата по пода, да ме подсети да му дам десерт. Ее, аз давам. Обаче напоследък изяжда само част от храната и драска. И аз, нали съм доверчив, давам десерт... А онази хитруша после си дояжда и пак драска... и аз няма начин да не й дам.

Обаче и аз се изхитрих. Чупя ги на две части и й давам половинки. То е куче, тъпичко е и пак се радва... И аз се радвам с него.

Наздраве.  (Няма емотиконче за уиски)

Dimitar.:
koganev,
разсмя с историята за кучето.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия