Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - imotko

Страници: 1 [2] 3 4 ... 42
16
Да тегля, да не тегля......., така закопахте с теглене КТБ сами, ама иначе горди, щото сме големи тарикати. Не осъзнавате ли, че правите услуга на Прасето или на който там стои зад него. Ако нито една дребна страхлива душица не си беше дръпнала парите, банката нямаше да изпадне в "ликвидна криза". Не го казвам, защото не съм теглил, такова ми е мнението; тъпата тълпа направи услуга на кукловодите, ама не се знае още какво ще сътвори стадото. От такива като вас, дето рият и реват по форумите, сме на тоя хал. Вземете си ги закопайте парите и се успокойте.

17
Половин метър дълбока дупка за депозита :) *whiskey4*

18
Пием си черно Джони, това откакто е криза, напук. С пари назаем, на 21 юли ще връщаме :)

19
Ivel, колко си прав само, то държава, в която главният прокурор краде банки си е егати готината държава. Като на Путин.
ПП Защо си пропуснал Тиквата, със сигурност е в далаверата, даже го е яд, че не се е сетил пръв; сигурно не е разполагал с такова прасе-бушон.

20
Е, прав съм бил, не че много се бях притеснил. Ако банката беше гнила, нямаше да му я вземат на човека. Наздраве, докато още пуша....

21
Аз съм вътре, даже не съм се и опитвал, не очаквах такава тъпотия от народа, да си тегли парите и сам да се прецака, както и не очаквах да не им помогнат от БНБ с ликвидност. Явно схемата по прецакване то на банката е разработена сериозно, дано не повлече и другите хаймани. Знам познати с поне милион общо там, които не вярваха, че може да я докарат работата дотук. Ще гледаме мача отблизо, пари за бира има.

22
Изобщо необмислен въпрос - познавате ли някаква си фирма.

23
Пак откри топлата вода. Наяве.

24
Стана ми любопитно - какво правихте три години с тия така омразни брокери? За да се мотаеш толкова, трябва хептен да не знаеш какво искаш или какво търсиш.

25
Мултиплицираш простотията си, нали?

26
Отдавна не бях имал възможност да отбележа колко си далече от истината. И, разбира се, колко си прост.

27
Сделката е напълно възможна. Питай някой архитект, а най-добре във фирма за строителен надзор. Одобрява се проект за отделяне на стаята от другия апартамент и приобщаване към вашия. Издава се разрешение за строеж. приема се преустройството с удостоверение за въвеждане в експлоатация. Изповядва се продажбата пред нотариус. Правено е много пъти.

28
Скитър, ти му е@a майката. Крайно време беше.

29
Е, ще остане Новинаров, за който не му се драйфа от него.

30
Боже, какви глобални грижи са ви налегнали. Да ви имах проблемите.

Страници: 1 [2] 3 4 ... 42