Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - Фло

Страници: [1] 2 3 ... 49
2
Най-актуалният виц за Гърция
Гърция, турист пита местен жител:
- Как живеете тук?
- Не много добре. Знаете ли, тук нищо не расте.
- Как, дори ако се засее ръж?
- Е, ако се засее, е друга работа.

3
Мазньо,чувал ли си за варненския некропол,или за  най-старите  в света фабрики за сол в Провадия? Та моите деди са имали култура 5000 години преди гърците да открият топлата вода,колелото и секса!Знаете,че секса е открит от гърците и е доразвит от римляните ,като са прибавили жената. :) Най-големите педераси обаче са гърчеещите се педали и тогава и сега.Народа ни винаги ги е мразил ,защото са докарали много бели на България с унищожаването на писмени свидетелства и артефакти.Защо според вас турците са оставили гръцката патриаршия в Истанбул през цялото време на турската империя,че и до сега? Защото им е верен помощник в потискането на завладените народи.Мазно и долно гръцко мекере е и нашия словоблудец тука! *ireful*

4
Гърците уверени, че САЩ сами са си бутнали кулите и не са кацали на Луната
“Този вид на съмнение е свързано с две основни констатации: ниската култура на гърците и на липсата на образование”, каза д-р Елиас Динас от университета в Оксфорд.http://vchas.net/%D0%B3%D1%8A%D1%80%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%83%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D1%87%D0%B5-%D1%81%D0%B0%D1%89-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%B8-%D1%81%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D0%B1%D1%83%D1%82%D0%BD%D0%B0/60529/?xjt=1

5
Жорка,говорихме за  трабанта на жена ти,дето бил неин и ти си и го купил,ама  уж не бил твой...Държа да уточня,защото по стар византийски почин прехвърляш от пусто в празно за заблуда на публиката,че не си имал трабант.показах на по-младата публика,ако не е виждала какво е трабант,а не че аз съм имал някога.Такова чак петно в биографията си не съм допуснал,да съм купувал трабант на жената.

6
 "Малкият Пръдлив Ханс",щастие за съпругата и гордост  за съпруга:

7

96та, на Руски паметник един човек с БМВ засякъл мойта с трабанта. Спрял той, сфарила спряла и мойта на 3 см от вратата му, колкото да не мой да отвори...
- Е... нищо не е станало - ще си рече човек.
Да... ама човека бил с БМВ и мойта го взела за мутра...
Че като кипнала! Педя човек ти казвам - 5 лакти беля!
Разхвърчали се едни дамски чанти, токчета, ключове, викове... докато дойде полиция...

Моя милост после, за пръв и единствен път в живота си купи преден джам на БМВ, без да съм се блъскал, а мойта и днес ми обяснява, че и задния трябвало да счупи и теникиите му да нагъне!

Пък сега... я "Фащало страх"...
*rofl* Вероятно гордия  бивш собственик на  трабант дълбоко е запечатал в подсъзнанието си,че е бил притежател на чисто нова "кола" (трабант  :) ) и се отнася пренебрежително към купувачите на втора употреба коли :)Трабантът е и причината да мрази германците и да обича социализма е дълбоката следа в психосоматичното му състояние. по психическата топология на ранния Фройд съзнавано-подсъзнавано-несъзнавано.

8
Какво дете се ражда от майка гъркиня и баща германец?  Дете ,на което много му се работи,но го мързи да стане от леглото!  *rofl*

9
Дъра-бъра / Re: Хумор и Забава
« -: 29 Юни, 2014, 17:15:55 »
Имало едно село Педерастово. И отишли етнографи да проучат защо се казва така. Почукали на една порта и попитали стопанина знае ли защо селото им се казва Педерастово. Пък той им рекъл: "Не знам, чакайте да питам жената. Иване, защо се казва Педерастово наше село?"

10
ДАНС задържа петима души за атаките срещу банките
http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2014/06/29/2333488_dans_zadurja_petima_dushi_za_atakite_sreshtu_bankite/?ref=rss
29 юни 2014, Капитал - България


Властите не са уточнили официално каква и дали има връзка между задържаните.         Държавна агенция "Национална сигурност" (ДАНС) задържа петима души през уикенда заради "действия, насочени срещу стабилността на банковата система". Първите арести бяха на един човек в Русе и един в София. Арестите станаха само няколко часа след като в сградата на агенцията на бул. "Черни връх" се проведе среща между главния прокурор Сотир Цацаров, председателя на ДАНС Владимир Писанчев и вътрешния министър и...

Декларация на Ivan Petrov

Служители на Държавна агенция „Национална сигурност” са провели специализирана операция и на територията на София, при която за 24 часа е задържано едно лице – български гражданин, освен арестувания по-рано в Русе, Венци-Чикагото.
"Лицето е разпространявало невярна информация, уронваща престижа на търговски банки и дестабилизираща банковата система с цел лично облагодетелстване." , са съобщили от ДАНС.
Ако това обвинение издържи в съда, аз, Иван Петров Петров, завършил ЮФ в СУ "Климент Охридски", доктор по право, извънреден доцент по Наказателно-процесуално право, с 29 години юридически стаж, от които 25 като прокурор, ЩЕ СИ ИЗЯМ ПУБЛИЧНО ВСИЧКИ ДИПЛОМИ и никога повече няма да си отворя устата на юридическа тема.
Ако не се стигне до дело или делото бъде прекратено, или съдът оправдае човечеца, да се махат от постовете си министри, председатели на ДАНС и главни прокурори, като изрично запишат в оставките си - "поради некомпетентност и некадърност"!
Независимо дали са били подведени, подхлъзнати или други действия, свързани с падане по г.з!

11
Аз бих се притеснил за държава,в която органите и за сигурност с многомилионна издръжка ловят малоумници от фейсбук,понеже били заплаха за крах на банка.
Григор Лилов :"Този пропаганден арест на криминална фигура е поредният спектакъл на властта с внушения за идиоти. Поредното доказателство за пълната й негодност и безпомощност.
Ще бъда директен - днес няма значение какво мисли и какво правят леля Пена, чичо Николай, инж. Ганев, компютърната надежда Стоян, дето си теглят влоговете. За тях се пише и говори, понеже утре населението трябва да бъде изкарано виновно за катастрофата. Или тъмни неназовани сили, наели такива като Чикагото и Петното.
Истината е, че основната част от изтеглените пари са изтеглени по електронен път и както сочат родните данни и данните на световните финансови центрове, вече са полегнали извън България.
Сравнително малките по размер влогове на населението не са определящи в масата на депозитите, както се налага поредният мит и ще докажа с официални държавни и финансови документи в анализа си, който ще поместя, както обещах по-горе.
Когато властта решава тежка фундаментална криза, финансова и бюджетна катастрофа + икономическа по този начин - чрез пропагандни арести и внушения, тя е обрекла нас. И не й пука за нея като власт, защото знае, че контролирайки параметрите на катастрофата, докато управлява, ще изкяри огромни средства за личните си джобове."

12
Изтрито - видео на някакъв малоумник, клиент на КФН.
Бях ви  постнал едно видео,на един разтревожен тип,който определихте за малоумник и не му обърнахте внимание.Вие не,но ДАНС да ,разкри го ,като опасен престъпник, и днеска го арестуваха като инициатор на атаките срещу банките.Венци Чикагото-килъра на банковата система! *rofl* https://www.facebook.com/ventsislav.angelov.39/photos

13
Май проф.Беров беше казал,че банките са кръвоносната система на стопанството.Е,на умряло стопанство колко време ще му работи кръвоносната система?За това  тия бамки,дето нямат майки -кръводарители изпушват.Това е основната причина,втората е ,че на партизаните им трябват пари за нови избори ,а "мандрите" отдавна ги затвориха с административни хватки.Като дърпат отвън да наливат,все нещо ще изкапе за кампанията по изборите.

14
Изтрито - видео на някакъв малоумник, клиент на КФН.

15
Значи не е само Пеевски - Василев работата, доста по-мащабно се играе. Чудя се доколко са сигурни и другите банки и какви са възможностите на БНБ и държавата да ги подкрепи при една верижна паническа реакция...
Боко днеска каза спешно  да викаме МВФ да подкрепя банките.

Страници: [1] 2 3 ... 49