Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - Собственик 31

Страници: [1] 2 3 ... 59
1
Ето как могат да се сдобият с мечтания имот героите от моята тема:
http://dnes.dir.bg/news/nedvizhimi-imoti-lotaria-11641134?nt=6
Помислил съм и за тях :)

2
Ако не включваш постоянно разни глупости за гастарбайтери и клошари, няма да има и ответна реакция, сигурен съм.

P.S. Под всяко едно мнение има връзка "[Игнорирай този потребител]", натиснете и двамата върху това за другия, няма да виждате какво е писано и да си палите искрата с глупости постоянно.
Прав си, съгласен съм с теб! Десет секунди след като си напиша мнението, ще игнорирам този потребител. Не съм свикнал с подобен подход, но ще го направя за да не отговарям на неговите дивотии. Ако той обаче продължава да пише идиодщини за мен, без да знам, ще реагираш ли ???

П.П. Така игнорирах го вече! Надявам се на безпристрастно модериране когато поствам мнения за цените и за тенденциите в икономиката , без разни кр---ни да се намесват веднага с лични нападки!
Верно ли? Що теми, що клавиатури износи против модерацията, а сега какви времена настанаха... Ей да му се не види, сякаш вчера бяхме млади!
Е, и ти се изказа леко неподготвен! За повече от две години имам точно 39 мнения по темата за модераторите. Всеки може да го види в статистиките на профила ми.

3
Ако не включваш постоянно разни глупости за гастарбайтери и клошари, няма да има и ответна реакция, сигурен съм.

P.S. Под всяко едно мнение има връзка "[Игнорирай този потребител]", натиснете и двамата върху това за другия, няма да виждате какво е писано и да си палите искрата с глупости постоянно.
Прав си, съгласен съм с теб! Десет секунди след като си напиша мнението, ще игнорирам този потребител. Не съм свикнал с подобен подход, но ще го направя за да не отговарям на неговите дивотии. Ако той обаче продължава да пише идиодщини за мен, без да знам, ще реагираш ли ???

П.П. Така игнорирах го вече! Надявам се на безпристрастно модериране когато поствам мнения за цените и за тенденциите в икономиката , без разни кр---ни да се намесват веднага с лични нападки!

4
Браво на Регата за намесата! Додо, съгласен съм с предложението ти да не включвам гастарбайтери и клошари към мненията ми, защото едва сега осъзнавам колко силно се отъждествяват някои индивиди с тези термини. Дори на майтап като ги споменавах, не подозирах, че има такова силно отъждествяване с моите образи от някои субекти. Обещавам ти, че повече няма да ги използвам. Само ще знам кои са те.

5
 *drink5*
Като се изтрие простотията, се махат и висящите във въздуха мнения накрая, няма как. От две седмици се закачат, днес се мина определена граница и заминаха няколко мнения. Не е дошъл краят на света.
 *drink6*
Съгласен съм напълно, но ти навит ли си да го триеш този и........т, ако постовете ми не са никога адресирани лично към него?? ??? ??? *drink5*

6
http://banks.dir.bg/2012/07/24/news11632451.html
Лошите кредити намаляват, потребителските с цели 2%.
От друга страна продължават да нарастват депозитите. Това какво би трябвало да ви говори.
Иде нов стригане на  *sheep* *sheep* *sheep* *sheep* Ама жестоко!

7
Вече нашите строителни фирми започнаха и строежи на небостъргачи навсякъде по света, докато нашите клоуни  чакат цените да падат! :o
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2012-07-24&article=417781
Очаквам и до няколко години след като русите пилотират полет до луната, да искат да ги консултираме по проекти за строежи на луната в конкуренция с Индия:
http://www.gnews.bg/lubopitno/973-2012-01-30-07-58-51.html

8
Аз имам теза кой е подбудителя- Весо! Той е споделил на плажа пред едни чужденци "-Мама е холандка", а сигурно е имал предвид грозната му жена, която докато го издържа, Весо има право да пише глупости в български форуми. *yahoo*

9
От една година си в тежка ремисия.....уай не се свестиш? Казах ти, спад от 90% е напълно нормален при тежка депресия, която е още в начален стадий на всичкото отгоре!  Тва вече се е случвало в Щатите през 30-те години. Спадът е бил над 90%................
А, тебе вече никой не те взема насериозно, щото никога не ти се сбъдват прогнозите. Още 5 години плато да има в цените, пак ме устройва.  През това време хартиената шума /кеша/ ще се е обезценил с 50%. От една година в София цените на имотите не са мръднали, а през това време има ужасна скрита инфлация! Официозите посочват едва 11% скрита инфлация, но аз съм сигурен, че е такава за една година.

10
Столицата отчита лек спад, но като цяло цените на жилищата се увеличават.
http://www.investor.bg/novini/122/a/cenite-na-jilishtata-v-bylgariia-sa-se-povishili-s-02-prez-vtoroto-trimesechie,137789/
От една година сме в плато в столицата.
Явно вече силните спадове , които предричаха разни шамани от форумите вече няма как да се състоят. Задържат се цените, а хартиените пари неимоверно се изяждат от инфлацията! Колко жалко за влогарите :'(

11
Я, тука ми стана интересно колко дилетанти са се изказали по темата без да са помирисали имот през живота си, пък ходят по огледи за самочувствие. Странна работа!
Единствено крайно нередовния кириз-гастарбайтера се издаде, че всичката му инфо ет нета, щото сбърка меситес с месутис. Сите други се правят, че все едно през ден се срещат с брокери и търсят претенци в народопсихологията, тарикати били и т.н, пък от друга страна си признават милите, че никога на никой не са предлагали комисиона.
Истината е тази:
http://www.sofia.imotibg.com/%D0%B7%D0%B0%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D1%8F%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BE_%D0%BD%D0%B0_%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%B5%D1%80_%D0%BD%D0%B0_%D0%BD%D0%B5%D0%B4%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D0%B8%D0%BC%D0%B8_%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%B8_%D0%B8%D0%B7%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0_%D1%81%D0%BA%D1%8A%D0%BF%D0%BE-news72-573582.html
Ще ми се тука да пишат прецакали се заради вашите писания кандидат купувачи. А и продавачи. Да споделят как заради шепа гащници във "Форума за икономиката на Гърция"/така съм си го маркирал/ се опитват да убедят голяма вече аудитория , че посредника е ненужен. Ами вие участвате в търговска сделка бе аланкоолус!!! Трябва пазалрък и надиграване. И аз съм срещал най-различни брокери и собственици, но винаги се пазаря и използвам прийоми като на най-мизерния мангал. Такава е играта и като сте вързани и безкешови никой не ви е виновен. Посредничеството в недвижимостите е като всяко посредничество. В БГ нивото вярно не е на висота, но в коя търговия е. И аз като си взех магистратурата по Туризъм нещата в Гранд хотелите изглеждаха по един начин, сега в хотели със същите звезди виждам недупостими за клиентите практики. Ама както казва Имотко какво да обяснявам на хора които са купували единствено хляб и сирене!

12
Собственико, никой не е виновен, че си са набълбукал с теа имоти, брато!
Виж ся как си нервен и сички са ти криви!
Ша се обезценат до 90% като през Големата депресия......само да не изпаднеш в депресия след таа новина, де! Нема страшно! Скриваш са в Стаята и си повтараш "тва не ми  са случва на мен, цените здраво нагоре" докато повярваш. Имай вера брато! Виж пенсионерите къ верват в Борисов и Йеова! Ми вера требва......и лежане и чакане некой да та "оправи", тва е..... *yahoo*

Дарки, ма той и Драго верва, че некой ша дойде да го оправи. И тоа некой е Невидимко. А невидимко така ше го оправи, в тъмната стая Драго само светлина ще вижда.
А Невидимко не само Драго ша опраи, ами и Ева и Звезделина, ма тва е ясно кат бял ден.
Весо, Весо, на такъв прошляк цанил се за гурбетчия, ама останал безработен на социални помощи  в страната на наркоманите, кой ли може да повярва?
Добре, че държавата се е отървала от такъв мизерник! Имам подозрения обаче, че ти си от основата на Джихад! Терориста на плажа е споделил "Мама е холандка!" :o

13
Докъде стигна с проекта?
Между другото човек май не може да издържа дълго време на затворено тъмно и безшумно - започва да с побърква в рамките на часове. Винаги съм искал да го проверя.

*drink6*
Наздраве! Щом ме питаш, да те питам и аз. Може ли освен да осъдя и да изнасиля холандския кретен? С жени ми е било по-хубаво, но с такъв като него наистина бих обърнал резбата от кеф! *rofl*

14


Собственик,
Бизнес идеята ти е в ръцете - вместо ти да се завираш в нея, пускаш я на пазара "Домашни бизнес инкубатори" Тук може да включиш разни "нАучни обяснения от рода: тинтири лъчите се пречупват, и се срещат с минтири лъчи, в резултат се оформя флуидна ябълка, която да ги удря по главата и идеята идва.  :D Това го разпространяваш предимно сред дамите - техни форуми, фейсбук групи... Няма начин, да не накарат мъжете си, да направят такава стая.

По-нататък, ще пуснеш нова серия "Лейди рум" - там ще сложиш кристали, аромотерапия и пак с тинтири лъчите, през кристалите, прочистват чакрите и рейките ги насочват, каквото там, както трябва. Резултат- отслабват и кожата им се опъва, а с ароматите, почват да излъчват феромони...  :D

Абе измисляш го там.

Като нищо и да раздвижиш и имотите - да почне смяна на апартаменти за по-големи.  *girl*

 *drink9*
Аз не съм си мислел да отварям публичен дом, но щом държиш ще те направя управителка /мадам/ :D

Страници: [1] 2 3 ... 59