Анкета

Да се върнат ли мненията от отделените теми в старите.

Да
3 (25%)
Не
9 (75%)

Общ брой гласове: 10

Автор Тема: Въпрос: Трите отделени теми  (Прочетена 13840 пъти)

dodo2

 • Hero Member
 • *****
 • Публикации: 3737
 • Карма: +191/-16
 • Респект: +310
  • Профил
Въпрос: Трите отделени теми
« -: 30 Май, 2010, 21:46:23 »
0
Форумът позволява гъвкавост при писане на теми (нова/разделяне/обединяване), за да бъдат мненията категоризирани според разделите.

Вчера след като Собственик 31 включи на пета, в три теми се започна с познатите нападки, а аз си позволих да отделя новата посока на старите теми в нови:

1. Собственик 31 за автомобилите
2. Собственик 31 се възмущава
3. Собственик 31 за борсите

които бяха извадени от темите "Инвестиции в суровини и алтернативни източници на енергия", "ЧУМОТРЪШКАНЕ НА SAHIBчОВЦИ" и "Какво става в Гърция или За политиката и икономиката".

Въпросът е - кой иска тези мнения (от преместените теми) да бъдат върнати в темите, където са били публикувани първоначално. Така ще знаем занапред, дали форумът има нужда от подредба или е по-добре всеки да пише каквото си иска, където иска. Ако е последното, то най-добре да има една категория, един раздел и в него две три теми :)

 *drink11* *flower2*
« Последна редакция: 30 Май, 2010, 21:48:09 от dodo2 »

acen1975

 • Sr. Member
 • ****
 • Публикации: 278
 • Карма: +121/-92
 • Респект: +63
  • Профил
Re: Въпрос: Трите отделени теми
« Отговор #1 -: 30 Май, 2010, 23:29:22 »
+1
додо,не ме интересува къде седят постингите ми.интересува ме да ги четат хората ,които ме четат.аз лично почни не съм влизал в останалите темите.
а най вече си седя в мойта.има и хора,които като мен не отварят други теми,а искат да прочета това,което аз мисля.по същия начин и аз чета само теми,където ми е интересно САМО някои хора какво пишат.
  влезнах в темата на Жоро,видях,че е недоволен,аз също споделям мнението му и аз се изказах по въпроса.......ако беше плюкнал мнението на жоро  в друга тема,никога нямаше да знам,нито щях да знам,че сахибчовците се търкат или също премесдтват в 5-та глуха.не че ми пука за тях,пука ми,че им се потъпкват правата.
  демокрацията има плюсове и минуси и макар,че има своите недъзи,все пак е най добрия строй за който човечеството е дорасло до момента интелектуално.за мен перфектния строй е анархията,но не се дорасли за това,както и през феодализма човечеството е не било дорасло за демокрация.
    в днешно време анархията се смята за хаос-нещо много лошо,всъщност то е така,защото нямаме интелекта за да си позволиме такъв строй.......
       тва бе малко извън темата,но и вътре в нея-ако ще е демокрация,не може да живееме в тирания и ти да си тиранина.тва ти да решаваш кво да става вместо другите НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ!
      както вече казах,знам,че демокрацията си има своите недъзи,но лично аз предпочитам да ги преглътна,вместо някой да ми казва кое е лошо и кое е добро!и да ми "помага" в решенията ми.
  тва за мен е тирания,а аз не се смятам за крепостен селянин,нито за комсомолец,което се гордее и се е заклел в партията любима.
    много мразя да ми казват други кое как трябва да е,че си нямам пипе сам да предценя.....
 
ако искаш си сложи ЕДНА тема,където ти забранявай кой да ти влиза в нея и бъди щастлив!пишете си там и се чувствай хепи-аз няма да ти преча........обещавам,че дори и няма да стъпя там,защото просто няма абсолютно нищо,коетпо ти да ми кажеш и да ме заинтересува.
       обаче ,да ми казваш кой може и кой не може да пише в мойта тема,наре нема нужда,а??????????
    ако искам сахиб да се махне от темата ми,обещавам,че ще се обърна къв теб и ще те помоля да го махнеш да не спами......па ти решавай да го правиш ли или не.....НО СЛЕД КАТО АЗ СЪМ ТИ ПОЗВОЛИЛ!
     така че,забранявам ти да триеш и пипаш КВОТО и да е от МОЙТА тема!същото и с ЖОРОВАТА тема-нямаш правото да му поравиш "услугата" да му местиш мненията,защото аз няма да мога да следя кво той пише!
   съответно за там аз нямам думата,там ЖОРО има думата!иоскаш ли да правиш квото и да е-питай го него.....
  ти си отворил вече безброй теми-в тях си търкай и мести колкото си САКАШ....твои са-нито ги чета,нито ме интересуват.......аз да съм тръгнал да ти местя твои мнения,от твойте теми,където аз реша за добре??????????
     в демокрацията освен че всеки всеки има право на своя глас има и друго правило-собствеността е неприкосновенна!
  собственика решава кво да става в неговата къща,а не кмета на селото!
ще ти го обясня просто,че да вденеш,защото май тези закони са прекалено сложни за теб и не искам да приемаш това,което пиша за поредната безсмислица на асен1975:

 мойта тема е мойта къща.ти си кмет на селото.теб ти трябват повече селяни,защото ще има повече такси,не си гони селяните,за да нямаш поредното село без селяни,които отиват в градовете!
    ако искам да хвърля един камък в един от прозорците на къщата си и да го счупя,ИМАМ ПРАВОТО,ти като кмет не може да  ме осъждаш,че си чупя моя прозорец!!!!!!!!!!
    ако сахибчовец дойде и ми се изсере в двора,АЗ имам правото да му кажа да не сере!ако не ме послуша,тогава мога да ти се оплача,че правото ми за неприкостновеност над собствеността ми е нарушено!!!!!!!!!
   без да ти се оплача,НЯМАШ правото да се намесваш,защото моа да си кмет,ама тва не значи,че си имаш понятие как се управлява село!може пък лайното дето сахибчо изсере аз да го смятам за безплатно наторяване на двора ми!
      така че недей се грижи за мен ,без да съм те УПЪЛНОМОЩИЛ!
 тоя постинг също ше го клепна където аз предценя за добре,ако някой ти се оплаче,че му се спами в темата,тогава ИМАШ ПРАВОТО да го махаш!иначе НЕ!
         демокрацията не е сложно нещо-проблема е,че има много хора които не са дорасли за този строй и наистина не разбират облагите и плюсовете.......и се опитват да "помогнат" на всички,като взимат решенията вместо тях.....само че тва вече не е демокрация,тва е тоталитаризъм!

dodo2

 • Hero Member
 • *****
 • Публикации: 3737
 • Карма: +191/-16
 • Респект: +310
  • Профил
Re: Въпрос: Трите отделени теми
« Отговор #2 -: 30 Май, 2010, 23:39:25 »
+1
мойта тема е мойта къща.

Добре, така изразена позицията ти добива смисъл, а това, което оставих в цитата ти, беше нещото, което ми убягва. Ще сложа и емотикони с мебели ;)

 *drink6*

Все пак сам говориш за демокрация, ето горе има гласуване. Надявам се не си някаква последна инстанция в тази демокрация. Въпреки, че след обяснението ти, не знам дали е правилно да се съобразяваме с демократичното мнение или направо да върна глупостите на Собственик 31 в темата ти. ;)

dodo2

 • Hero Member
 • *****
 • Публикации: 3737
 • Карма: +191/-16
 • Респект: +310
  • Профил
Re: Въпрос: Трите отделени теми
« Отговор #3 -: 31 Май, 2010, 00:54:34 »
+1
Гласуването приключи 9:3 за да си седят отделени, но все пак по искане на собствениците на темите-къщи, мненията бяха върнати в техните теми (приоритетът е по-голям, заради неприкосновеността на частната собственост). Ако някой четящ или собствениците на темите-къщи сметнат, че някое от мненията са обидни, да се оплачат на модератор. Действията след това ще бъдат според правилата (които още ги нямаме) :)  *drink2*