Форум за финанси, право, счетоводство, политика и други науки > Политика

СеРе Се

<< < (2/4) > >>

gogolcho:
Аз не бих вярвал толкова на социологически агенции. И на Костов му вещаеха втори мандат, ама царя вземе 120 места в парламента.

Компроматите срещу сегашното управление са много сериозни и няма да бъдат забравени. Може да бъдат забавени, но не и забравени.

За СРСтата трябва да се ограничи законово ползването им колкото се може повече. И без това реална полза почти няма от тях - процентът, който послужва за осъдителна присъда е твърде малък. Както и последващия контрол върху веднъж разрешените.

dodo2:
Ще видим, тази година ще е интересна. :)

nearvana:
"...Но има за съжаление и нещо друго, за което пак няма обяснение. И трите разговора са водени от ОЗ ген. Ваньо Танов – който повече от категорично дава да се разбере, че знае, че е подслушван. И трите разговора обаче представляват на практика негов монолог: участието на неговите събеседници в тях е минимално. На практика генералът изплаква своите терзания като шеф на митницата – и топи целенасочено за всичките си неблагополучия вътрешния министър Цветанов. Прави го – забележете – знаейки, че го слушат, като очевидно би могъл да си представи и как могат да бъдат използвани неговите думи. Случайно ли е това? Плод на емоционална реакция?

За старо ченге като ген. Танов това ми се вижда – меко казано – малко вероятно. "

ето и цялата статия.

http://www.svobodata.com/page.php?pid=4734&rid=154&archive=

интересен поглед върху нещата

поздрави!

gogolcho:
да, но това е от 07.01

dodo2:
Прави ми впечатление, че покрай подслушванията, излизат коментари, че било невъзможно да е от частна фирма (i.e. А.П. :) ).

GSM комуникциите са толкова зле, че с правилната техника, всеки може да записва всеки, без да иска разрешение от който и да е съд или оператор. Това само за информация, който прочел - прочел. На едно мероприятие скоро даже двама души показаха как това става с подръчни средства и няколко телефона от най-евтините. :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия