Общи > Преглед на печата от Новинаров

Някой има нужда от помощ

(1/23) > >>

admin:
Тук ще участва и Новинаров с:
- save-darina.org

По идея на Muza.

Един цитат от края на един филм:
"Всяка година свтовният бюджет за реклама е повече от 500 млрд. долара. В изследване на ООН само 10% от сумата е нужна, за да се нахранят половината от гладуващите на Земята."

Ето и връзка към подраздел Благотворителност.

Новинаров:
Нова оферта за Габи
http://www.save-darina.org/content/view/685/110/
17 април 2011, Спаси, дари на...

През изминалата седмица ангажимент за лечението на малката Габи пое и Висше медицинско училище Хановер (http://www.mh-hannover.de/). Първоначалната калкулация на разходите (component/option,com_docman/task,doc_view/gid,981/Itemid,33/) възлиза на 184 500 евро. Родителите на Габи взеха решение да се доверят на специалистите в MHH, тъй като финансовите условия са по-добри, без това да води до компромис с лечението. Съответно, необходимата сума се променя и вече е 360 860 лв., от които към 15.04. са набрани 60 594 лв. Не достигат 300 266 лв.За да бъде определена дата за стационарен прием на детето, задължително условие е сумата по оферта да бъде авансово преведена по сметката на болницата. Габи остава под грижите на лекарите в УМБАЛ „Св. Марина” Варна до набиране на необходимите средства.

Новинаров:
DMS Gabriela
http://www.save-darina.org/content/view/684/110/
14 април 2011, Спаси, дари на...

Можете да помогнете на Габриела и като изпратите дарителски SMS с текст на латиница DMS GABRIELA на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M-Tel). За изпращането на дарителски SMS ще бъдете таксувани с 1,20 лв. с ДДС. Избраната от вас кампания получава минимум 90 % от всички финансови постъпления, а останалата сума покрива административни разходи по проекта DMS. Повече информация можете да намерите тук (http://dmsbg.com/projects_details_actual.php?id=227 start=0).

Новинаров:
Габи Йорданова
http://www.save-darina.org/content/view/680/110/
07 април 2011, Спаси, дари на...

Преди 20 дни Габриела Йорданова (component/option,com_docman/task,doc_view/gid,973/Itemid,33/) от Русе навърши 4 годинки. На практика всичко, което помни от живота си дотук, са системи, инжекции, хапчета, миризма на болница и бели престилки. Габи е само на 18 месеца (components/com_datsogallery/img_pictures/med_Gabi-Y-2.jpg), когато й е поставена диагнозата „Остра лимфобластна левкемия, В-клетъчна”. Повече от 2 години преминават в лечение в УМБАЛ „Св. Марина” Варна. Изпълнен е целият протокол за ОЛЛ – активна и поддържаща химиотерапия. В края на декември 2010 год. лечението приключва. За кратко. През февруари тази година, при редовните контролни изследвания е регистриран рецидив (component/option,com_docman/task,doc_view/gid,974/Itemid,33/).

Новинаров:
Втората кампания за Георги приключва успешно!
http://www.save-darina.org/content/view/679/110/
06 април 2011, Спаси, дари на...

Една тревога по-малко ще имат родителите на Гошко през следващите 15 месеца. С ваша помощ той ще продължи да получава редовно лекарствата и хранителните си добавки.Благодарим ви! Гошко лично ни заръча да ви предадем, че ви обича! Междувременно, докато течеше настоящата кампания, дойдоха неочаквани новини.Преди 2 седмици Гошко постъпи в клиниката по гастроентерология в София за обичайните контролни изследвания. Лекуващите лекари изпратиха резултатите за мнение на д-р Ким в Бостън. През трите години след операцията такава кореспонденция се води периодично.Отговорът, дошъл преди няколко дни, ни изненада: Д-р Ким препоръчва извършване на втора процедура СТЕП, тъй като тънкото черво на Георги отново се е разширило достатъчно за повторно удължаване. Целта на операцията е да се създаде още по-голяма резорбираща повърхност на червата и съответно – допълнително да се повиши качеството на живот.В момента се доуточняват финансовите условия на предстоящото лечение. Център „Фонд за лечение на деца” очаква експертно медицинско становище и оферта от Children’s Hospital Boston, за да представи документите за разглеждане и решение на Обществения съвет.Гошко е умно и отговорно дете. Вече е голям и е наясно с всичко, което се случва. Разпитва, слуша внимателно, коментира, изказва мнения. Знае, че много хора мислят за него и му помагат да расте здрав и щастлив, затова е съвсем спокоен и уверен, че и този път всичко ще бъде наред. Няма как при това положение и ние да не сме.Благодарим, приятели! Ще ви информираме редовно за нашия Патладжанчо, който отново ще бъде победител, знаем го!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия