Форум за имоти > Давам под наем / Наемам

Търся да наема !

<< < (2/2)

elissa:

--- Цитат на: vlado.b в 28 Май, 2010, 20:20:31 ---elissa,не разбрах цената ли е висока или мислиш ,че мястото не става?В такива помещения съм виждал сървъри на интернет доставчици така,че влага и мишки не бива да те притесняват.А цената винаги може да се коментира.

--- Край на цитат ---

Цената не, но не съм виждала подобно нещо и ми е странно какво точно е това помещение? Виждала съм портиерни на партера, но в кооперациите. Какво точно представлява това за което казваш?

vlado.b:
Повечето панелни сгради имат входове от двете страни на блока ,и единият обикновенно не се ползва по ред причини.Масова практика е да се заключва единия вход от вън както и входа към площадката на първия етаж,така се получава едно помещение с равна площадка около 6-7кв.м и около 10 стъпала надолу.Това са около 20кв.м.
Дано съм успял да ти обясня. :) *drink11*

elissa:

--- Цитат на: vlado.b в 28 Май, 2010, 20:33:15 ---Повечето панелни сгради имат входове от двете страни на блока ,и единият обикновенно не се ползва по ред причини.Масова практика е да се заключва единия вход от вън както и входа към площадката на първия етаж,така се получава едно помещение с равна площадка около 6-7кв.м и около 10 стъпала надолу.Това са около 20кв.м.
Дано съм успял да ти обясня. :) *drink11*

--- Край на цитат ---

Нация техническа сме ние!  :D :D
Разбрах те, vlado.b Интересно ми е договорът за наем с кого ще се сключва? Може би с упр. съвет на етажната собственост.  ::)

Ако някой има конкретно предложение за подобно помещение в София, нека ми пише. Може и портиерно което не се ползва, таван, мазе и т.н.

Пайо:
Търся да наема за 2 месеца два големи  апартамента в близост до Флоримонт Младост 4  и Малинова долина  за работници. Не ми трябва лукс. 

Дядо Мечо:
Търся дългосрочно под наем гарсониера в София, задължително в ж.к. Дружба 1, да не се нуждае от сериозен ремонт, може и необзаведена. Без първи и последен етаж.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия